Adembenemende dronevideo’s om bij weg te dromen

Wil je prospecten écht omverblazen? Een dronevideo creëert dat wauw-gevoel. De gecertificeerde dronepiloten van BEELDRIJK laten hun drones zweven boven jouw bedrijfsgebouw, evenement of vastgoedproject en creëren straffe, imposante luchtbeelden met een verhaal. Jouw potentiële klanten of kopers zitten in de zevende hemel voor je het weet.

Overtuig en scoor vanuit de lucht

Een video op de begane grond schetst niet altijd het volledige plaatje en licht slechts een tipje van de sluier op. Dronebeelden daarentegen hebben iets magisch. Ze stralen rust en klasse uit en geven een indrukwekkende en complete sfeerimpressie. Kijkers zien niet alleen jouw bedrijf, event of project vanuit een andere hoek, maar kunnen ook de omgeving bewonderen of beter inschatten. Dronebeelden kunnen daardoor ook perfect geïntegreerd worden in jouw bedrijfsvideo, eventvideo, vastgoedvideo en zelfs je employerbranding-video. Een dronevideo schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je de aandacht van prospecten grijpt én vasthoudt. En dat vertaalt zich dan weer in betere resultaten en een hogere conversie.

Vertel je verhaal samen met BEELDRIJK

Scheer hoge toppen samen met BEELDRIJK

The sky is the limit? Niet voor ons, het luchtruim is onze tweede thuis. Met ons zusterbedrijf Creative DRONERS realiseren we al jarenlang dronevideo’s en -foto’s die de nagel op de kop slaan. Ons team vertrouwt op de meest geavanceerde dronetechnologie en bestaat uit gecertificeerde klasse 3A-dronepiloten. Dit betekent dat zij bevoegd zijn om te vliegen boven no-flyzones, zoals belangrijke gebouwen, stedelijke gebieden of vliegvelden. Op basis van je wensen en doelstellingen stellen onze piloten een minutieus vliegschema op. Ze voeren bovendien een risico-analyse uit en brengen bepaalde personen of instanties op de hoogte indien nodig. Zo kan de vlucht steeds veilig en gewettigd doorgaan. Nadien is het de beurt aan onze monteurs en copywriters: zij vormen alle dronebeelden om tot een knap, logisch en samenhangend geheel met muziek en tekst. Wedden dat jij en je prospecten in de wolken zijn?

Vertrouw jouw project toe
aan onze dronepiloten

Vertrouw jouw project toe
aan onze dronepiloten