Zet je event in de spotlights met een eventvideo

Organiseer je binnenkort een festival, bedrijfsfeest of beurs? Dankzij de aanstekelijke eventteasers, livecaptaties en aftermovies van BEELDRIJK wordt jouw evenement gegarandeerd the talk of the town. We creëren een verrassende cocktail van beelden, muziek en tekst om de nieuwsgierigheid van bezoekers te prikkelen en je bereik te vergroten.

Let your event ‘shine bright like a diamond’

Of je nu een wetenschappelijk congres of een ludieke comedyshow op poten zet, videocontent is een almachtig tovermiddel doorheen alle fases van je event. Zowel vóór de start met een sneakpeek, tijdens je event met een live-uitzending als na de afloop met een sfeerverslag. Eventvideo’s zijn namelijk strategische marketingmiddelen die je online deelt om betrokkenheid bij bezoekers te verhogen. Want eens je mensen enthousiasmeert, gaat de reclamebal vanzelf aan het rollen. Zo worden zij automatisch ambassadeurs voor jouw event.

Gedaan met droge aankondigingen via mail of affiches. Met een eventteaser zet je meteen de toon voor je event en creëer je een positief verwachtingspatroon bij geïnteresseerden. En de daaropvolgende boost in je ticketverkoop is uiteraard mooi meegenomen. Benoem de details van je evenement (eventnaam, locatie en tijdstip), geef reeds een voorproefje van het programma en toon de mensen achter het event voor een warme en persoonlijke finishing touch.

Sinds het covidtijdperk zijn mensen minder geneigd zich te verplaatsen voor een lezing, congres of les. Ze volgen graag alles wat er in de wereld gebeurt, maar dan vanuit hun eigen comfortabele stekje. Aan de hand van een livestream geef je deelnemers de kans om thuis online deel te nemen aan je event, wat je doelpubliek vergroot. Maar ook deelnemers die fysiek op je event waren, vinden het vast interessant om het gebeuren te herbekijken.

Met een aftermovie schep je in enkele minuten een totaalbeeld van je event. Laat bijvoorbeeld indrukwekkende dronebeelden schieten en neem interviews af met uitbundige deelnemers. Je maakt bezoekers zo reeds warm voor de volgende eventeditie en laat (jaloerse) niet-bezoekers zien wat ze gemist hebben. Zo’n aftermovie kan je trouwens ook gebruiken om je bedrijf en kernwaarden in de verf te zetten, net zoals een bedrijfsvideo. Win-winsituatie!

Vertel je verhaal samen met BEELDRIJK

BEELDRIJK verrijkt jouw event met video

BEELDRIJK is de referentie in Oost- en West-Vlaanderen voor visuele content die prikkelt, raakt en je dichter bij je doelpubliek brengt. Onze teams zijn al jarenlang geworteld in de televisiewereld en dat levert lonende resultaten op. Samen met jou denken we een strategisch concept uit om jouw event in de felste schijnwerpers te zetten. Tijdens jouw happening gaan onze producers, regisseurs, cameramannen en dronepiloten noestig aan de slag om je event op unieke wijze te capteren. Ze volgen alle actie van dichtbij met hun nieuwsgierige camera’s. Onze videomonteurs goochelen nadien met alle beelden en leveren een commerciële eventvideo af die helemaal klaar is voor al jouw marketingdoeleinden.

Samen jouw event
in beeld brengen?

Samen jouw event
in beeld brengen?