Interactieve livestreams op maat van je event

Wil je jouw event live uitzenden en zo een groter doelpubliek bereiken? Met de professionele livestreams van BEELDRIJK ligt de wereld binnen handbereik. We matchen de juiste audiovisuele experten met de beste technische apparatuur om je kijkers mateloos te boeien en te betrekken bij je evenement, vanuit hun eigen comfortabele zetel.

Richt alle ogen op jouw event

Online videocommunicatie kende sinds het covidtijdperk een exponentiële groei. Videovergaderingen, videocalls en videolessen zijn tegenwoordig schering en inslag en zullen dat vermoedelijk ook blijven. Wil je als ondernemer inpikken op deze trend? Dan is livestreaming echt iets voor jou. Een livestream is vergelijkbaar met een live tv-uitzending: je zendt je congres, meeting, beurs, seminarie, voorstelling of concert live uit, maar dan via het internet. Je kan tijdens de livestream ook voor leuke interacties met je publiek zorgen door bijvoorbeeld een chat te openen of een quiz te organiseren. Na afloop van je event kan je de livestream ter beschikking stellen op je website en socialemediakanalen.

Het voordeel van livestreaming? Je trekt een groter doelpubliek aan voor een kleiner budget. Je spreekt namelijk ook klanten aan die zich niet kunnen of willen verplaatsen, die reeds andere plannen hebben of die je event gewoonweg willen herbeleven. Dankzij een live-uitzending kan iedereen je event bijwonen, op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Dit leidt automatisch tot meer interesse en betrokkenheid bij je target audience.

Vertel je verhaal samen met BEELDRIJK

Creëer live impact samen met BEELDRIJK

Bij BEELDRIJK ben je aan het juiste adres voor een professionele livecaptatie van je event. Dankzij onze 25 jaar lange ervaring in de tv-industrie weten onze videoproducenten als geen ander hoe ze kijkers fascineren en intrigeren. Vooraf bespreken we uitvoerig je wensen en doelstellingen en bekijken we het script van de uitzending of het programma van je event. We bepalen samen wat en wie er gefilmd moet worden en vanuit welke hoeken. We geven bovendien uitvoerig advies over je concept en decor.

Nemen we de livestream op bij jou ter plaatse? Dan komen we stipt naar de juiste locatie om onze camera’s en microfoons te installeren en een technische check te doen. Beschik je zelf niet over een professionele ruimte voor je livecongres of -seminarie? Dan kan je terecht in onze eigen studio in Gent. Die is smaakvol ingericht met de nodige technische (camera)materialen en met een greenscreen, waardoor jij je event moeiteloos personaliseert met een foto, video of grafiek naar keuze. Tijdens de livecaptatie worden alle camera’s vanop afstand bestuurd door een klein en deskundig team dat inzoomt op de juiste aspecten, op de juiste momenten. Na afloop van je event sturen we de livestream naar je door zodat jij hem kan inzetten voor je marketingdoeleinden. We realiseren zo samen een momentopname die blijvend impact maakt.

Jouw event live in
de spotlights zetten?

Jouw event live in
de spotlights zetten?