Videoproductie

Videoproducties die raken, inspireren en overtuigen

Je merk in de kijker zetten of je naamsbekendheid vergroten? Graag meer personeel aantrekken of je vastgoedproject boosten? BEELDRIJK brengt jouw verhaal doeltreffend en professioneel in beeld, met de juiste klemtonen en emoties. Van bedrijfsvideo’s over employerbranding-video’s tot vastgoedvideo’s, als videoproductie-expert zoeken we samen steeds naar een visuele oplossing op maat van jouw noden en doelstellingen.

Employerbrandingsvideo’s

Bedrijfsvideo’s

Eventvideo’s

Dronevideo’s

Productvideo’s

Vastgoedvideo’s

Sterke videoproducties voor sterke verhalen

Video werkt, dat is algemeen geweten. Want zeg nu zelf, hoe vaak laten we ons meeslepen door originele reclamevideo’s of ludieke Instagram-reels? That’s right, meer dan we zelf willen toegeven. Wil je als ondernemer je doelgroep beter bereiken én hun vertrouwen winnen, dan is het een goed idee om in te zetten op online videomarketing. Concreet betekent dit dat je video’s lanceert op je website of socialemediakanalen om je merk, product of dienst te promoten.

Pakkende videoproducties? Zo doen we dat!

Het BEELDRIJK-team steunt op ruim 25 jaar videoproductie-ervaring in de tv- en bedrijfswereld en zet met veel plezier zijn schouders onder jouw project. We luisteren aandachtig naar je verhaal en bekijken samen hoe we dit kunnen vertalen in krachtige, karaktervolle beelden. Onze getalenteerde producers, regisseurs, cameramannen, fotografen, monteurs en copywriters creëren vervolgens een hoogwaardige video die de juiste snaar raakt en tot de verbeelding spreekt. Et voilà, jouw video is klaar om de wijde wereld in te gaan!

Ontdek onze werkwijze

Sprekende videoproducties op maat

Bedrijfsvideo’s

Employerbranding-video’s

Eventvideo’s

Dronevideo’s

Productvideo’s

Vastgoedvideo’s

Spread the word, spread the visual content

Wil je graag beeldmateriaal verzamelen dat je het hele jaar door op het world wide web kan verspreiden? BEELDRIJK is jouw go-to specialist in foto- en videoproductie. Door geregeld samen foto- en videocontent te shooten wordt je BEELDbank steeds groter en heeft je communicatie- of marketingteam steeds meer materiaal om te delen op je socialemediakanalen. Op het einde van de rit kan je alle beelden ook bundelen tot een sprekende bedrijfs-, event- of employerbranding-video.

Meer over onze contentcreatie

Vertel je verhaal samen met BEELDRIJK

Videoproductiehuis BEELRIJK in Gent creëert rake foto- en videocontent voor ambitieuze ondernemers die maximaal willen connecteren met hun doelpubliek. Onze getalenteerde videoproductiespecialisten weten als geen ander hoe ze de kijker moeten boeien, intrigeren en emotioneren. De hoge kwaliteit van onze foto- en videoproducties gaat hand in hand met een betrouwbare service, heldere communicatie en ultrapersoonlijke samenwerking. Jouw verhaal zal stralen als nooit tevoren, dat is onze belofte.

Maak kennis met BEELDRIJK

Je bedrijf of project naar een hoger niveau tillen?

Let’s get started!