Vastgoedvideo’s die je immoproject laten schitteren

Jouw vastgoedproject onder de aandacht brengen? BEELDRIJK produceert professionele en aanstekelijke vastgoedvideo’s voor makelaars, architecten en projectontwikkelaars. Dankzij onze 25 jaar lange ervaring in de corporate- en tv-industrie weten we als geen ander hoe je met video vastgoed promoot én verkoopt.

Vastgoedpromotie op zijn best

Vastgoedvideo’s zijn tegenwoordig in volle opmars in België. En dat is niet voor niets: met een spraakmakende vastgoedvideo op je website en socialemediakanalen zullen potentiële kopers sneller getriggerd zijn door je project. Ze krijgen namelijk een memorabele en waarheidsgetrouwe eerste indruk van het gehele pand, de woonindeling en de sfeer die er heerst. Dankzij de dromerige dronebeelden in je video krijgen ze tevens een zicht op de tuin en omgeving. Grenst de woonst aan een natuurgebied, meer of kasteel? Vanuit de lucht toon je je project in al zijn glorie. Bovendien kan je als vastgoedprofessional het woord nemen en je bedrijf een gezicht geven. Een vastgoedvideo versterkt zo je imago en geeft het verkoopproces een stevige boost.

Vertel je verhaal samen met BEELDRIJK

Zo draagt BEELDRIJK zijn steentje bij

Bij BEELDRIJK denken we mee in functie van jouw volledige vastgoedmarketingstrategie. Daarbij zijn niet alleen stijlvolle vastgoedvideo’s, maar ook haarscherpe vastgoedfoto’s van belang. Nog vóór de eerste steen gelegd is, tijdens het bouwproces of wanneer je project pico bello afgewerkt is. Samen bedenken we een volledig concept met een persoonlijke toets om je brand awareness te verhogen en je vastgoedproject in het vizier te brengen van potentiële kopers. We tonen dat er een verhaal schuilt achter je project en spelen zo in op de emoties van de kandidaat-kopers. Met onze vastgoedformules stel je zelf een creatieve mix van foto- en videobeelden samen die visibiliteit en vertrouwen genereert, vandaag én morgen.

Jouw vastgoedtraject
samen uitstippelen?

Jouw vastgoedtraject
samen uitstippelen?